Mennyire biztonságosak az Önök riasztórendszerei?

Cégünk riasztórendszerei megfelelő használat mellett gyakorlatilag megkerülhetetlenek. A védett lakásba, házba történő behatolási kísérlet, vagy a riasztó egyes részeinek megrongálása azonnali és biztos riasztást váltanak ki.

Mennyivel csökkenthető a betörés esélye az Önök rendszereivel?

Tapasztalataik szerint a cégünk által riasztóval ellátott házak, lakások és irodák közül egyben sem volt sikeres betörés.

Bekapcsolhatom a riasztómat, ha otthon hagyom a kutyám?

Igen. Ha Önnek háziállata van, akkor mi kisállatvédett érzékelőket fogunk használni, mely képes különbséget tenni egy ember és egy kisállat jelenléte között. Ha Ön bekapcsolja a riasztóját, az a kutyája jelenlétére, mozgására nem fog jelezni, de ha egy ember lép a védett térbe, azonnal riasztó jelet fog adni.

Mi az előnye és a hátránya egy vezeték nélküli riasztónak?

Az előnye: nincs látható vezetékezés, fúrás, vésés, ami egy már kész, lakott ingatlanban lehet fontos. Ha egy érzékelőt át kell helyezni (pl. egy bútor elmozgatása miatt) nem kell újból vezetékezni, csak le kell venni az eszközt és az új helyre rakni. A kivitelezése a vezetékezés szükségtelensége miatt sokkal kevesebb időt igényel.

Hátránya: Az ára 6-8 érzékelőig magasabb, mint a vezetékesé, afölött kiegyenlítődik. Az érzékelőkben és a kezelőben lévő elemeket kb. kettő évente cserélni kell.

Elronthatom e én vagy gyermekem véletlenül a riasztómat?

Nem. A rendszereinket úgy programozzuk, hogy véletlen érintésre, gyermekek játékára érzéketlenek lesznek. Így sem Ön, sem gyermeke nem tudja sem elrontani, sem átprogramozni, sem be- vagy kikapcsolni véletlenül a rendszert.

Kikapcsolhatja, vagy megrongálhatja valaki a riaszztómat a tudtomon kívül, vagy a távollétemben?

Nem. Szándékos fizikai rongálás esetén, vagy, ha a riasztót nem az Ön személyes kódjával akarják kikapcsolni, a rendszer azonnal élesedik és riasztani fog.

A riasztót telepítő szakember később ki tudja e kapcsolni a riasztót.

Az Ön tudta nélkül nem. A telepítő kolléga csak az után fér a rendszerhez, ha Ön a személyes kódjával azt már hatástalanította.

A személyes kódomat kitől kapom meg és ki fogja ismerni azt?

Az Ön személyes kódját Ön fogja beprogramozni egy egyszerű módon, miután kollégánk megmutatta annak módját. Tehát Önön kívül senki sem fogja ismerni azt, még kollégánk sem.

Ha nem a vezetéknélküli riasztót választom, mennyire fog látszódni a vezetékezés?

A vezetékeket a falon, lehetőleg rejtve, vagy a sarkokban vezetjük el. A vezeték rögzítésére nem használunk a faltól elálló bilincset, vagy vezetékcsatornát, hanem speciális eljárással közvetlenül a falra ragasztjuk a kb. fél centi átmérőjű fehér vezetéket, ezáltal minimális a láthatóság. A felragasztott vezetékek azonnal átfesthetők a fal színére.